
Credit renovare locuinta.
EXEMPLU: Pentru un credit in valoare de 3000 de lei cu dobanda nominala fixa de 146.80% pe an, suma totala de plata: 5.385.55 lei rambursabila in rate lunare egale de capital in termen de 12 luni de la data primei retrageri; DAE este 299.46%.
Costul creditului este ZERO pentru primele 30 zile. Rambursezi cat imprumuti. Poti rambursa suma imprumutata in maxim 30 de zile de la prima retragere pentru a beneficia de creditul fara dobanda. Sau poti alege sa continui cu rambursarea lunara si astfel vei avea de achitat 14% din suma totala utilizata si nerambursata + dobanda aferenta.
De ce sa iei un imprumut de la Ferratum?
Poti completa cererea de credit online direct de pe telefon - nu trebuie sa astepti la cozi ore intregi!
Finantarea proiectelor si achizitiilor majore, usor si rapid.
Soliciti in doar cateva minute un credit si poti primi banii in aceeasi zi.
Plan de rambursare personalizat si posibilitatea de rambursare pe loc.
Calculatorul nostru online de credite iti ofera o privire ampla asupra creditului.
01.
Spune-ne de cat ai nevoie.
02.
Solicita si completeaza informatiile cerute.
03.
Primesti decizia in cateva minute.

Transforma-ti visele in realitate cu un credit de renovare.
Vrei sa iti renovezi casa sau apartamentul? Camera de zi nevoie necesita un mic facelift sau bucataria ta un nou aspect? In acest articol, aruncăm o privire mai atenta asupra laturii financiare a unui proiect de renovare si vedem daca un imprumut este ceva de care ai putea beneficia.
O renovare majora reprezinta, de obicei, o investitie destul de mare din punct de vedere al timpului si al banilor. Prin urmare, este important sa planifici bine renovarea si sa iei in considerare optiunile financiare pe care le ai. Indiferent daca economisesti bani sau decizi sa iei un imprumut de renovare, citeste cateva sfaturi despre acest aspect!

Cand este cel mai bine sa renovam?
O renovare sau un proiect de redecorare a locuintei reprezinta un lucru pe care multi il iau in considerare atunci cand se muta intr-un loc nou sau dupa ce au locuit o vreme in aceeasi casa. Schimbarile majore din viata, cum ar fi sosirea unui nou-nascut, pot inspira adesea aceste schimbari din casa ta. Uneori, te-ai săturat de aspectul vechi si vrei sa iti modernizezi toate aparatele din bucatarie dintr-o data.
Toate acestea sunt motivele perfect pentru renovare. Cu toate acestea, momentul renovarii poate avea un impact major asupra finantelor.
Sa presupunem ca achizitionezi o casa noua si iti doresti sa o renovezi înainte de a te muta. In acest caz, achizitionarea unui apartament sau a unei proprietati probabil deja ti-a consumat din finante. Ai nevoie de multi bani intr-un interval de timp scurt. In funcție de banca, este posibil sa poti negocia un buget suplimentar de renovare in cadrul ipotecii. Totuși, un imprumut de renovare separat este util si te ajuta sa te muti mai repede in casa visurilor tale!
Este, de asemenea, posibil sa stai in aceeasi casa de ani buni, inainte ca ideea unei renovari sa apara. Daca nu te grabesti, acest lucru iti ofera mai multe optiuni: poti pune deoparte niste bani in fiecare luna pentru a-ti aduna bugetul de renovare. Aceasta optiune necesita totusi planificare si angajament pe termen lung!

Stabilirea obiectivelor si bugetelor de renovare.
Unul dintre primii tai pasi ar trebui sa fie definirea obiectivelor de renovare. In loc de un obiectiv vag, precum „Vreau să-mi redecorez din nou intreaga casă!”, incearca sa definesti mai detaliat ce vrei sa faci. Analizeaza fiecare camera si noteaza ce-ti doresti sa schimbi, apoi prioritizeaza-le.
Dupa ce ai definit obiectivele, poti incepe sa lucrezi la un buget concret de renovare. Poti face asta singur sau poti consulta un profesionist in acest domeniu. Cand stabilesti bugetul, ia in considerare urmatoarele:
- Vrei sa faci renovarea singur sau sa angajezi un profesionist care sa o facă pentru tine?
- Vrei sa consulti un designer de interior pentru a-ti perfectiona planurile?
- Ai nevoie de instalator sau electrician?
- Unde vei locui in timpul renovarii?
- Ce materiale, mobilier si aparate noi sunt esentiale pentrutine? Pe care le poti inlocui cu o alternativa mai ieftina, daca este nevoie?
Dupa ce ai analizat toate acestea, s-ar putea sa constati ca bugetul incepe sa crească cu adevarat. Cu toate acestea, acum esti informat in mod corespunzator si poti verifica optiunile financiare. Daca economiile nu sunt suficiente, poti continua sa economisesti o perioada. Sau, poti continua cu planul initial solicitand un imprumut de renovare potrivit pentru proiectului tau.

Este renovarea o investitie buna?
O renovare este o investitie atat in calitatea vietii tale, cat si in valoarea proprietatii tale. Daca iti renovezi propria casa, beneficiul imediat vine din aaăugarea unui pic de prospetime si lux vietii tale de zi cu zi. Este greu sa pui pret pe valoarea acestei schimbări, dar daca te face sa te simti mai fericit pentru anii urmatori, este cu siguranta o investitie buna!
Daca renovezi un apartament pe care vrei sa il vinzi sau sa il închiriezi, o renovare bine planificata poate fi cu usurinta o investitie foarte profitabila. Modernizarea unui apartament si imbunatatirea acestuia poate creste pretul de inchiriere sau de vanzare a proprietatii, renovarea fiind o miscare inteligenta din punct de vedere financiar.
Reține ca nu toate renovarile sunt pentru a adauga stralucire suplimentara. Uneori pur si simplu trebuie sa faci o remodernizare regulata. Da, acestea ar putea include lucruri plictisitoare precum conductele si incalzitoarele, dar acestea sunt lucruri care trebuie sa continue sa functioneze

Ar trebui sa economisesc bani sau sa iau un imprumut de renovare?
Economisirea banilor este întotdeauna o idee buna. Cu toate acestea, a pune deoparte niste bani in fiecare luna reprezinta o economisire pe termen lung si nu toata lumea are rabdare sau timp. Asadar, un imprumut de renovare care sa corespunda nevoilor tal ar putea fi bienvenit intr-un moment de impas.